EuroParcs Charity Foundation

EuroParcs Living steunt de EuroParcs Charity Foundation

EuroParcs Living steunt de EuroParcs Charity Foundation

EuroParcs Charity Foundation biedt gezinnen, waarvan een of meerdere kinderen getroffen zijn door kanker, een gratis vakantie aan. EuroParcs Charity Foundation streeft er ook naar om zoveel mogelijk geld in te zamelen om voor deze kinderen Kanjerkastelen te kunnen realiseren.

De Kanjerkastelen worden ter beschikking gesteld aan de stichting Vereniging Kinderkanker Nederland, die kinderen en ouders steunt tijdens en na de ziekte met informatie en door het behartigen van hun belangen. 

EuroParcs beschikt momenteel over drie Kanjerkastelen die gebruikt worden om kinderen met deze vreselijke ziekte een leuke en onvergetelijke vakantie te geven. Deze Kanjerkastelen bevinden zich op EuroParcs Kaatsheuvel, EuroParcs Veluwemeer en sinds kort ook op EuroParcs De Wiedense Meren. 

Dit nieuwe vakantiepark van EuroParcs bevindt zich dichtbij het bekende Giethoorn en leent zich voor een absolute topvakantie!  Een anonieme sponsor heeft, speciaal voor de EuroParcs Charity Foundation, een mooie Cube Elite vakantiewoning aan het water gekocht die door International Chalet Bouw, Bordbusters, Hooijer Hoveniers en EuroParcs Living omgetoverd is tot een Kanjerkasteel. 

EuroParcs Living is er trots op dat het een bijdrage heeft kunnen leveren aan dit nieuwe gave Kanjerkasteel op EuroParcs Wiedense Meren en hoopt dat vele families, ondanks de minder prettige aanleiding, onvergetelijke herinneringen zullen maken op deze mooie plek!