EuroParcs Charity Foundation
Resort Kaatsheuvel

Over ons

De EuroParcs Charity Foundation is een door EuroParcs opgerichte stichting die nadrukkelijk onafhankelijk van EuroParcs opereert. Weliswaar speelt EuroParcs - en dan vooral directeur Wim Vos jr.- op de achtergrond een krachtige rol in de ondersteuning van de ambities van de EuroParcs Charity Foundation, maar in de ideologie, de concrete ideeën, de planning en de uitvoering is de EuroParcs Charity Foundation een volledig zelfstandige organisatie. 
 
Mienie, Josefina en Sylvana Vos zijn vanaf het eerste uur het bestuur van de EuroParcs Charity Foundation. Samen met andere gemotiveerde ambassadrices zetten zij zich volledig vrijwillig in voor het belangrijke doel van deze organisatie. ,,De pijn van de getroffen gezinnen gaat ons aan het hart en wij zetten ons dan ook volledig voor hen in met dat hart”, verklaart Josefina Vos. 

Wim Vos jr. van Europarcs over het initiatief

De belangrijkste sponsor van de stichting, EuroParcs, mag dan een toonaangevend bedrijf zijn, ook voor directeur Wim Vos jr. geldt dat een ideëel motief de enige reden is dat de onderneming de EuroParcs Charity Foundation steunt. ,,Wij willen iedere doelgroep in Nederland een onbezorgde vakantie kunnen aanbieden. Daar horen gezinnen getroffen door kanker niet alleen bij, maar zij verdienen juist nog veel meer aandacht" , aldus Wim Vos jr. van Europarcs.