EuroParcs Charity Foundation

Ervaringen van gezinnen

Ervaring Europarcs Charity Foundation

De ervaringsverhalen van gezinnen waarvoor de EuroParcs Charity Foundation zich heeft kunnen inzetten. Lees hier alle ervaringen.

Om privacyredenen zijn sommige ervaringsverhalen anoniem.

"We hebben echt vakantie gehad"

“Begin augustus hebben wij gebruik mogen maken van jullie prachtige KanjerKasteel op Europarcs Resort Limburg. Via deze weg willen wij de Charity Foundation in het bijzonder enorm bedanken voor deze heerlijke week! We hebben een topweek gehad, van begin tot eind genoten van het mooie huis en de tuin. De speeltoestellen deden het goed, onze kleine meid had al snel vriendjes die ook wel bij ons in de tuin wilden spelen :) De paardjes in de wei achter onze tuin was ook leuk om zo op te staan met dit uitzicht. We gingen er elke dag heen om ze even te begroeten en te aaien. Verder hadden we gewoon ook een hele goede week met weer, dus volop kunnen genieten van alle activiteiten, faciliteiten en animatie wat het park te bieden had. Noa was helemaal weg van Beau en Bloem, en van de groene glijbaan bij het meer.

Al met al hebben we echt vakantie gehad! We zijn enorm dankbaar dat wij hier gebruik van mochten maken!! Succes met de Foundation en voor de toekomst! Ik hoop dat jullie nog veel kindjes en hun gezinnen kunnen gaan blij maken.”

 

"Ontzettend blij en dankbaar"

Wat zijn we ontzettend blij en dankbaar voor dit prachtige cadeau van jullie!!! Echt een heel grote verrassing en feest dat we in de zomer hier naartoe mogen gaan. Onze zoon houdt erg van water en strand en de hele dag spelen, dus dat wordt vast de grootste feestvakantie.

"Hopelijk kunnen jullie nog vele gezinnen helpen"

Even er tussenuit zijn is zo ontzettend fijn! 
We zijn jullie hier heel erg dankbaar voor!!!
Hopelijk kunnen jullie nog vele gezinnen helpen.

"Fijne mooie vakantie, wat was jij welkom en wat hadden we je nodig!"

"Fijne mooie vakantie, wat was jij welkom en wat hadden we je nodig! 

Samen hebben we weer mooie herinneringen gemaakt die een speciaal plekje hebben gekregen in ons hart. Dit neemt ons niemand meer af. Wij hadden ons enorm verheugd, want veel is dit jaar niet doorgegaan. Wat een mooie, rustige plek om even helemaal bij te komen. Even helemaal niets. Wij voelden ons enorm verwend in dit mooie, rustige, gastvrije vakantiepark. Heerlijk vertoeven aan het meer, bij de haven, op het terras of gewoon bij het huisje. Daarbij hadden we ook nog eens de mooiste week van het jaar. Voor zo'n mooie vakantie hoef je echt niet ver te gaan. Het was in een woord geweldig! Wij komen zeker nog eens terug om op dit mooie plekje te komen genieten en mooie herinneringen te doen opleven." 

Nogmaals bedankt, wij hebben enorm genoten. 

Lieve groeten, 

Yoram, Tycho en Katja 

"Wat hebben we intens genoten van onze vakantie in Nunspeet!"

"We zijn weer thuis, wat is de vakantie voorbij gevlogen! Wat hebben we intens genoten van onze vakantie in Nunspeet! Het was zo bijzonder fijn om even weg te zijn uit Amsterdam en heerlijk te genieten en ontdekken van een nieuwe omgeving. Wat was het mooi weer en super om elke dag te kunnen zwemmen! Als een echte water dolfijn was dus het eerste wat hij ons 's ochtends vroeg wanneer we gingen zwemmen. Bijgevoegd een paar vrolijke vakantie kiekjes. Nogmaals enorm bedankt!"

"Familie van Lang toch nog op vakantie"

"Amber keiserie commissielid van Oldambt Aktief kwam een bericht van Geuko zijn vader (Gert Jan) tegen op facebook, dat het allemaal erg zwaar valt deze zomer en eigenlijk ook wel toe zijn aan een vakantie, even een intensief dagje dierentuin of dergelijke zit er al haast niet in. Dit verhaal kon Amber niet voorbij laten gaan, en heeft gelijk de telefoon gepakt en is gaan rond bellen om alsnog deze zomer een vakantie voor familie van lang te realiseren. Makkelijk was het niet, want Geuko valt momenteel onder geen 1 stichting dus leek het er ook even naar uit dat het niet zou gaan lukken. Maar opgeven staat niet in mijn woorden boek aldus Amber. Want het kan toch niet zo zijn dat voor dit gezin niks te regelen valt. Naar een aantal dagen bellen en mail verkeer gehad te hebben, is met succes in samenwerking met Europarcs Charity Foundation een 4 daagse vakantie gepland voor Geuko en zijn gezin. Een luxe aangepaste vakantiewoning op een vakantieresort gelegen aan het veluwemeer. Amber is vanmiddag bij Gert Jan en Gerda geweest om het geweldige nieuws te vertellen, het gezin reageerden emotioneel en waren dolblij om ook nog even weg te kunnen gaan, om als gezin even te kunnen genieten. Amber wenst dan ook namens haar en Oldambt Aktief familie van lang een goed zonnige verdiende vakantie toe." Aldus Oldambt Aktief.

"Onze dappere strijder heeft het ook zo leuk gehad"

"Beste medewerkers van Europarcs Charity Foundation en de VOKK,

Wij mochten in het KankerKasteel verblijven. Bij deze wil ik iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedanken. De luxe bungalow was van alle gemakken voorzien, alles was aanwezig, zelfs heel veel speelgoed en een privé speeltuintje. We hebben zo ontzettend genoten en we hadden ook echt fantastisch weer waardoor we het ultieme zomergevoel hadden. We kwamen vrijdagavond thuis en moesten maandag meteen weer 3 weken het ziekenhuis in, maar dankzij dit geweldige weekje waren we er helemaal klaar voor. Wat jullie mogelijk maken voor gezinnen is ontzettend mooi en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn. Onze dappere strijder heeft het ook zo leuk gehad (zie ons allemaal stralen op de foto).

Heel veel liefs!"

"Onze zoon vond 't geweldig"

We zijn pas geleden in het Kanjerkasteel in Susteren geweest. We hebben heerlijk genoten van 't huisje. Ook de mooie ligging van het huis. Onze zoon vond 't geweldig. Hij wilde niet naar huis en vroeg of we wel nog een keertje hier op vakantie heen gaan, hihi. Hij heeft heerlijk gefietst door 't park. Elke ochtend de paardjes gevoerd. En het springkussen was fantastisch. Het spelen in het zand bij het strandje vond hij ook heerlijk. Dankjewel dat we hier gebruik van mochten maken.

 

 

"We hebben een heerlijke week gehad in het Kanjerkasteel. Nogmaals heel erg bedankt! Het was TOP!"

"Onze zoon zijn droom kwam uit"

Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor de fijne midweek in Susteren. We hebben genoten van de rust, ruimte en het mooie weer. Onze zoon zijn droom kwam uit doordat we naar Gaia Zoo gingen in Kerkrade. Al met  al een zeer geslaagde week ondanks ons gemis van onze dochter ♡. Nogmaals heel veel dank dat we gebruik mochten maken van het Kanjerkasteel!

"We hebben een hele mooie midweek gehad"

Wij willen jullie bij deze hartelijk bedanken voor de mogelijkheid om in het Kanjerkasteel op Resort Veluwemeer te logeren.

We hebben een hele mooie midweek gehad, een prachtig chalet met mooie kleurtjes en heerlijke stoelen buiten!!! En het zwembad uiteraard ook.

Ook de Jan van Haastert puzzel viel in de smaak... heel leuk. 

"Wat een mooi, fijn huis"

We willen jullie heel erg bedanken voor de heerlijke vakantie die wij hebben gehad in het Kanjerkasteel! Wat een mooi, fijn huis en dan ook nog eens al dat speelgoed en die leuke speeltoestellen in de tuin; onze dochters hebben zich prima vermaakt! Het was heel bijzonder om deze week samen te kunnen beleven, na de afgelopen hectische en zware jaren. Dank daarvoor! 

"Wat een prachtig huis en heerlijke tuin"

Ik wil de EuroParcs Charity Foundation namens ons alle zes heel hartelijk bedanken voor de heerlijke vakantie die we vorige week mochten hebben in Susteren. Wat een prachtig huis en heerlijke tuin. We hebben genoten van de rust, het niets moeten, het speeltoestel, de sauna en het zwembad.

Het was heel bijzonder dat we hier zo gebruik van mochten maken. Nogmaals heel hartelijk dank en veel succes met dit mooie initiatief!

"Wij hebben een geweldige tijd mogen beleven"

Tijdens het paasweekend hebben wij gebruik mogen maken van een accommodatie in Europacs Poort van Amsterdam. 
Wij hebben een geweldige tijd mogen beleven waarvoor wij jullie nog hartelijk willen bedanken. 
Wij hebben als gezin ontzettend genoten en waarderen het zeer dat wij dit mooie weekend hebben mogen ontvangen van het Europars Charity Foundation. 

“Wat een prachtig huis!”

Wat een prachtig huis hadden we zeg, we waren er stil van toen we arriveerde, geweldig! Het weekend hebben we 2 dagen kunnen genieten, helaas is Noa ziek geworden ….. Dat was echt jammer, wat is hij verdrietig geweest dat hij uitgerekend daar zieker werd. Dat was dus echt heel jammer. Ik wil jullie toch nog een keer heel erg bedanken voor dit fantastische aanbod.

"Wat een weelde!"

Met ons gezin mochten wij een midweek genieten in het KanjerKasteel te Susteren. Direct bij aankomst voelden wij ons thuis. Een fijn en warm ingerichte woonkamer met speelgoed en spelletjes én tot grote blijdschap van onze zoons (vijf en zes jaar oud) een eigen speeltoestel in de tuin!
De mooie en tevens rustige omgeving gaf ons de gelegenheid om de moeilijke tijd waarin wij ons in bevinden enigszins te vergeten en volop te genieten van deze vakantie. 
We hebben heerlijk gezwommen in het meertje op het park, zelfs vissen weten vangen aldaar. Om vervolgens weer tot rust te kunnen komen in het KanjerKasteel. Wat een weelde!
Tevens is er in de omgeving genoeg te beleven. Wij hebben een aantal musea bezocht: het Natuurhistorisch museum, Discovery Center Continium. Beide zeer de moeite waard. 
Samenvattend hebben wij een fantastische tijd gehad! Dit heeft ons energie en positiviteit gegeven welke wordt ingezet in de strijd tegen kanker.

"We hebben het super fijn gehad"

Onze vakantie zit er weer op! We hebben het super fijn gehad. Prachtig huis, leuk park, lekker gezwommen, midgetgolf gespeeld, diertjes gevoerd, dagje naar Plopsa land geweest, kortom genoten.

Nogmaals kei bedankt!

"We hebben het heel fijn en bijzonder gehad deze week."

Wij hebben op de eerste plaats ontzettend genoten. Wat een ontzettend mooi huis in een mooie omgevingen. Favoriet waren op het park de dierenweide waar de jongste meiden elke dag even de beestje wilde knuffelen en de sauna voor de oudere kinderen.

We hebben het heel fijn en bijzonder gehad deze week.

Veel spelletjes gespeeld, het fijn gehad met elkaar, gelachen,gehuild maar vooral genoten van deze bijzondere chemovrije kerst. Wij willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt nog eens extra hartelijk bedanken.

"Het mag niet onderschat worden hoeveel kracht en nieuwe energie dit geeft!"

Beste Europarcs Charity Foundation,

Wat hebben wij een heerlijke week in het kanjerkasteel achter de rug. Het was geweldig, en we zijn jullie heel dankbaar dat zoiets mogelijk is. Het mag niet onderschat worden hoeveel kracht en nieuwe energie dit geeft!

Het kanjerkasteel is een prachtige woning en van alle gemakken voorzien. Zo bijzonder! De hele woning is gericht op kinderen !!

Nogmaals heel, heel erg bedankt voor deze bijzondere kans en mogelijkheid!

Lieve groeten van een familie en de opa’s en oma’s.

"Wat een prachtige villa, geweldig genieten"

We willen jullie laten weten dat we terugkijken op een heerlijk ontspannen weekje in het Kanjerkasteel. Het weer was wat minder mooi, maar Limburg heeft ook dan alle mogelijkheden om er op uit te trekken en dat hebben we dan ook gedaan. EuroParcs heeft onze ervaringen overtroffen!

We willen de Europarcs Charity Foundation, ook namens onze buren, Mark, Elise en Ian, heel hartelijk bedanken hiervoor. 

"Ons hele gezin heeft echt even bij kunnen tanken"

Wat hebben wij genoten van een heerlijke midweek vakantie in mei.
We hebben gebruik mogen maken van een schitterende bungalow op Resort de Rijp van 4 t/m 8 mei 2015. EuroParcs bedankt voor de ervaring!
Het was in een woord FANTASTISCH!

Wij, ons gezin bestaande uit vader en moeder en drie kinderen, zijn erg blij met deze verrassing.
Bij Emma is in 2006 een grote hersentumor geconstateerd. Hiervoor hebben we een lange periode in het ziekenhuis (WKZ) in Utrecht “gewoond”, met alle behandelingen die er bij horen…  Vervolgens heeft Emma nog bestralingen gehad en daarna een hele lange periode van herstel gehad. Deze herstelperiode duurt voort tot op de dag van vandaag. Dat is helemaal niet zielig, of erg, want je doet alles voor je kind.
Emma is nu 9 jaar “genezen”. Hier zijn we super blij mee, maar Emma ondervindt dagelijks de gevolgen van kinderkanker, op school, in haar ontwikkeling en het medische verhaal.  Ze heeft een rugzak en draagt die met verve!!
We zijn nog veel op controle in het WKZ en Emma spuit zichzelf iedere dag. Ze is een echte KANJER!

Deze vakantie week kwam voor ons als geroepen.
We kregen dit aanbod op de Charity day van vorig jaar. Door omstandigheden in de werksituatie konden we in de herfstvakantie helaas geen gebruik maken van jullie aanbod en mochten we in mei een midweekje weg. We zijn jullie bijzonder dankbaar en willen EuroParcs ontzettend bedanken voor deze ervaring.

Wat een schitterend park met een super ligging. Heel mooi aangelegd allemaal. We hebben genoten van het zwembad en zijn lekker dagjes weg geweest. Ons hele gezin heeft echt even bij kunnen tanken.

Lieve groeten, en hopelijk tot ziens een keer!

"Dank je wel voor deze mooie gezinsvakantie!"

Lucien is inmiddels 6 en een half jaar, maar toen dit verhaal begon was hij ruim 2 en een half jaar.

Het begon donderdag 14 oktober 2010, na een oorontsteking die maar niet weg weg wilde gaan. ALL, oftewel Acute Lymfatische Leukemie was de boosdoener, ook wel bloedkanker genaamd.
Donderdag 11 oktober, 104 weken later zit de behandeling erop. Enerzijds fijn, en anderzijds erg eng. Hij moet het na die dag zonder medicijnen doen.
En natuurlijk weten we dat hij die niet de rest van zijn leven kan nemen, maar toch. In die twee jaar heeft Lucien veel moeten missen, enerzijds door ziektes op het kinderdagverfblijf/school als het gevoel van lage weerstand, ziekenhuisbezoeken en anderzijds als het gevoel van opnames in isolatie (koorts/waterpokken e.d).

Ondertussen zijn we alweer 1 jaar en 9 maanden en 7 geplande en 1 ongeplande controle in het Sophia kinderziekenhuis (Eramus MC Rotterdam) verder. Het vertrouwen komt langzaam, heel langzaam, weer terug. Zijn conditie ook, maar de vermoeidheid blijft helaas langer dan we hoopten. Gelukkig gaat het wel goed op school, ondanks dat hij nog geen hele week redt.

De afgelopen jaren zijn een marathon geweest, want wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat het eigenlijk pas begint als je kind klaar is met de behandeling. Dan kun je overschakelen van de overlevingsmodus naar de normale modus en langzaam, wederom heel langzaam, een en ander gaan verwerken en een plekje gaan geven. Dat laatste, het een plekje geven, houdt ons nu behoorlijk bezig en kost nog steeds behoorlijk veel energie.

Ondanks dat zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn, ons leven is nu onderverdeeld in VOORDAT Lucien ziek was, TIJDENS de behandeling en NA de behandeling. Ook ga je heel anders tegen futiliteiten aankijken, en vragen we ons regelmatig af waarover sommige mensen zich zo druk maken. Relativeren hebben we - zeg maar - aardig onder de knie.

Als we dan als gezin even ertussen uit kunnen, komen we even tot rust, kunnen we even op adem komen, voor de waan van alledag ons weer opslokt en we weer gaan balanceren (zorg, ouderschap, werk, ontspanning, huishouden etc.).

Dan de vakantie op EuroParcs Resort Limburg. Op het resort heerste een fijne campinggevoel. Het was de eerste week heerlijk weer en de kinderen genoten van het buiten- en binnenzwembad, kinderboerderij, trampoline springen en de vele speelplaatsen. Lucien, Lance en Elena hebben voor het eerst gemidgetgolft. Lucien kreeg lessen van Peter en was er best wel goed in.

Lance vond het aan het begin wel leuk, maar hij wilde het vooral op zijn manier doen en Elena, die vond het vooral leuk om van de bulten af te glijden en op te rennen. Kabouter Plop, Lui, Klus en Kwebbel kwamen 1 x per week langs om samen met de kinderen te zingen en te dansen. Lucien en Lance vonden dit fantastisch en zelfs Elena deed haar broertjes na.

Naast de vele mogelijkheden op het resort zelf, waren er ook volop plaatsen te bezoeken buiten het resort. We bezochten het Gaiapark in Kerkrade, de Valkenier in Valkenburg aan de Geul, Mergelrijk ook in Valkenburg aan de Geul, het Kasteelpark Born, we maakten ook een ritje met de Stoomtrein van de ZLSM van Simpelveld naar Valkenburg aan de Geul over de Miljoenenlijn, en maakten een rondrit met een stadsbusje in Valkenburg. Kortom ook als uitvalsbasis was Resort Limburg ideaal.

Het huisje was heel mooi en had alles wat we nodig hadden, ideaal.

We hadden best nog een week kunnen blijven, want we waren van tevoren aardig "overwerkt". Maar ja, aan alle vakanties komt eens een einde. Dus EuroParcs Charity Foundation, dank je wel voor deze mooie gezinsvakantie!

"Een schitterende week op Resort De Rijp"

Wij hebben een schitterende week gehad op EuroParcs Resort De Rijp.

Het park is heel rustig, het huisje is mooi, we hadden prachtig weer, genoten van elkaar, kinderen en kleinkinderen.

Kortom: heel fijn! Veel dank voor de prachtige ervaring aan Europarcs Charity Foundation.

"Een ontzettend fijne midweek in het KanjerKasteel!"

"We stonden perplex toen we het Kanjerkasteel op EuroParcs Resort Limburg zagen waar we in mochten, totaal boven verwachting!
Wij hebben de week lekker kunnen ontspannen rond het huis en in de sauna, de kinderen konden zich buitengewoon vermaken, zowel binnen als buiten op de speeltoestellen. Ook het park in het algemeen was goed opgezet en verzorgd.
Ondanks het verdriet wat we overal mee naar toe dragen, kijken we er met een bijzonder fijn gevoel op terug. Wat ontzettend fijn dat jullie dit wilden organiseren!! Wij willen EuroParcs enorm bedanken voor deze ervaring."

‘Herinneringen kwamen heel even terug’

Patty en Frank de Haan kregen tijdens speech voor opening KanjerKasteel even brok in de keel

Kleine Beer die Beukemie kreeg en naar het ziekenhuis moest…Het verhaal dat spreekstalmeester Jelte Rintjema voorlas tijdens de opening van het KanjerKasteel op Landgoed Hommelheide leidde tot een brok in de keel bij Patty de Haan (40) en haar man Frank (49). ,,Even kwamen de herinneringen terug…”,zei ze. Herinneringen aan haar dochter Lente, nu vijf jaar, die op tweejarige leeftijd leukemie kreeg. En bij deze rampspoed bleef het niet voor het gezin uit Helmond.

,,Mijn moeder stierf ten tijde dat Lente ziek was, net als mijn schoonvader”, vertelt Patty. ,,En dan was er nog onze andere dochter, de nu zevenjarige Fleur, waarbij een gezwel in de nek werd geconstateerd. Een mysterieus gezwel wel te verstaan, want er kon geen echte diagnose worden gesteld. Duidelijk was gelukkig wel dat het geen kanker was. Niettemin zijn wel de klieren van Fleur uit de nek verwijderd…” En nee, dit is niet alles, want bij Lente werd ook nog een genetische afwijking geconstateerd. ,,Dat heeft niets met haar leukemie van doen bleek na onderzoek, maar zij is wel verstandelijk beperkt.”

Gek genoeg was dat gegeven een voordeel ten tijde van de behandelingen. ,,Wij hadden al geconstateerd dat zij een ontwikkelingsachterstand had. Zij had als tweejarige het ontwikkelingsniveau van een kind tussen de negen en veertien maanden, waardoor zij, gelukkig maar, niet echt besefte wat er aan de hand was.” En dan na, zes maanden, kregen Patty en Frank het eerste echt opbeurende nieuws:  Lente had de meest milde vorm van leukemie en zou op zeker genezen. ,,Inmiddels is ze van de chemotherapie af, maar moet ze nog wel elke drie maanden voor controle. Als de ziekte binnen twee jaar niet opnieuw optreedt is er maar een kans van twee procent dat de leukemie ooit nog terugkeert. Het is dus nog een beetje duimen, maar het gaat de goede kant op.”
 

In die donkere periode vormde de ECF een baken van licht. ,,Wij zijn door de maatschappelijk werkster in het ziekenhuis op de stichting gewezen en vervolgens hebben wij van een heerlijk ontspannen vakantie mogen genieten op Landgoed Hommelheide”, vertelt Frank. ,,Eindelijk waren we er even uit, eindelijk even geen zorgen.” 

,,De impact op ons leven was namelijk enorm”, vult Patty aan. ,,Wij zitten allebei in het onderwijs en zijn niet of nauwelijks ziek. Ik werkte zelfs bij koorts door, waarna ik door mijn werkgever naar huis werd gestuurd. Maar toen Lente ziek werd heb ik een jaar thuis in de ziektewet gezeten. Dat kon echt niet anders.”

Er kwam echter hulp. Patty: ,,Hulp uit onverwachte hoek, want ik had nooit gedacht dat mensen bij ons uit de straat ons zouden helpen. Maar dat is echt gebeurd, zij hebben zelfs onze kleding gestreken. Ook enkele familieleden hebben ons goed bijgestaan. Het zijn de positieve punten die je meepakt naar de toekomst.”

Op deze zondag is zij met haar gezin bij de presentatie van het KanjerKasteel aanwezig, omdat zij uit ervaring weet hoe waardevol zo’n vakantie is. ,,De ECF heeft ons echt een beetje met die gratis vakantie er doorheen gesleept”, besluit ze.

"Het was echt super!"

"Het was een heerlijke week die voorbij is gevlogen! Wat een mooi park en prachtige huisjes! 

 

We hebben op het park veel gedaan en ook in de omgeving het nodige bezocht. Het was echt super! Heel hartelijk bedankt van ons allemaal!"

"Heel erg bedankt"

Wij willen even laten weten dat we hebben genoten van het weekje EuroParcs resort Veluwemeer. Heel erg bedankt dat wij een week van het kanjerkasteel gebruik mochten maken. 

"Wij hebben onze "accu" weer kennen opladen"

Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de week die wij mochten doorbrengen in Europarcs Kaatsheuvel met ons gezin.

Het was heerlijk en heel goed verzorgt. Wij hebben onze "accu" weer kennen opladen na dit zware jaar door Remco zijn ziekte.

Wij hebben erg genoten van wat het park te bieden had, de natuur achter het park en de rest van de omgeving (onder andere de Efteling).

 

Nogmaals onze dank aan de Europarcs charity foundation en VOKK dat dit mogelijk is gemaakt voor ons.

"We willen jullie ontzettend bedanken"

Het is alweer meer dan een week geleden dat Dean terug is van een hele fijne vakantie op jullie park Resort Veluwemeer. Ze hebben het geweldig gehad. Een heel mooi park met veel leuks voor de kinderen in een hele mooie groene omgeving. 

 

We willen jullie ontzettend bedanken voor deze fijne vakantieweek! En dat jullie je zo inzetten voor dit goede doel! 

 

Nogmaals ook persoonlijk bedankt en heel fijn om vooraf contact te hebben gehad over het hoe en wat en dat het zo snel geregeld was.

"Het heeft ons enorm geraakt"

Via deze weg willen wij u en de EuroParcs Charity Foundation heel erg bedanken voor de fijne week die u ons en onze kinderen bezorgd heeft!

 

We zijn jullie ontzettend dankbaar. 

Het betekent erg veel voor ons, dat jullie kosteloos een huisje voor ons beschikbaar hebben gesteld, zodat we met elkaar even weg konden. Bijkomen van bijna twee, voor ons hele zware en intensieve jaren. En even wat minder zorgen hebben. Het was een week van samen kunnen zijn en onze kinderen konden weer echt kind zijn. Wat was het fijn om de blije gezichten van de kinderen te zien!

 

Het was enorm fijn voor ons, dat we op jullie park de tijd en gelegenheid kregen om in een andere omgeving samen te mogen rouwen. De rust van het fijne huisje. En de rust van het prachtige park. We hebben onze meisjes enorm zien opbloeien. Het is heel erg fijn geweest dat we dankzij jullie mochten bijtanken. Dat jullie dit voor ons geregeld hebben. De meisjes hebben genoten van het animatie-team. 's Ochtends knutselen en 's avonds naar het theater en dansen. Wat hebben jullie ons hierin ontzorgd. Ons oudste dochtertje Lieke wil niet over haar overleden broertje Lars* of haar verdriet praten. Ze sluit zich volledig af. Maar tijdens de dagen op het park, de rust in het fijne huisje, kwam voor haar ook ruimte om haar verdriet wat toe te laten. Ze heeft voor Lars geknutseld en een prachtige dino tekening gemaakt. Lars zijn tweelingzusje Emma heeft in alles wat ze deed, Lars benoemd en meegenomen. Bij het knutselen, maakte ze niet alleen een knutselwerkje voor zichzelf, maar ook voor Lars. 

 

Het heeft ons enorm geraakt, hoe goed en fijn deze dagen voor ons zijn geweest. Hoe erg jullie ons ontzorgd hebben en ruimte hebben gegeven om samen te kunnen rouwen.

We hebben kunnen bijtanken en mogen genieten. Onze dank is enorm groot!