EuroParcs Charity Foundation
Resort Kaatsheuvel

Bestel het kinderboek

'Kleine Beer Gaat Op Vakantie Naar Hommelheide'

EuroParcs Charity Foundation heeft met schrijfster Hijltje Vink een kinderboek geschreven. Bestel nu het kinderboekje op onze website!

In het verhaal vertelt de dokter aan Kleine Beer dat hij Beukemie heeft. Kleine Beer gelooft er niks van, hij kan helemaal geen Beukmie hebben, want hij heeft nog nooit beukennootjes gegeten! 

Toch is het zo, en van de dokter moet hij heel lang in het ziekenhuis blijven. Als Kleine Beer eindelijk weer naar huis mag, wil hij voor altijd thuis blijven. Zijn koffer staat in een hoek en die wil hij nooit meer pakken. 

Totdat hij op vakantie mag. Op vakantie naar Hommelheide. 

Weten hoe het verder gaat met Kleine Beer?

Het kinderboekje ‘Kleine Beer gaat op vakantie naar Hommelheide’ is voor €7,50 (incl. verzendkosten) te koop. Het boekje is te bestellen via: info@europarcscharityfoundation.nl

 
chf
 

Kleine Beer op bezoek bij ..

Resort Poort van Zeeland in Hellevoetsluis

Op EuroParcs Resort Poort van Zeeland wordt het kinderboekje gebruikt in het voorleestheater. Samen met Kleine Beer wordt er aan kleine groepjes in kindertaal uitgelegd waar het boekje over gaat, wat EuroParcs Charity Foundation doet en waar het geld naar toe gaat wanneer er een boekje of beertje verkocht wordt.

 
Voorlezen met Kleine Beer bij EuroParcs Resort Poort van Zeeland