EuroParcs Charity Foundation
Resort Kaatsheuvel

EuroParcs ervaringen

EuroParcs Charity Foundation voor onvergetelijke EuroParcs ervaringen


Op deze pagina zullen wij u meer vertellen over EuroParcs ervaringen bij onze Charity Foundation. Bij EuroParcs Charity Foundation vinden wij het belangrijk dat kinderen zich weer kind kunnen voelen en hun ziekte even aan de kant kunnen zetten. Met een onvergetelijke week in een van onze parken willen wij niet alleen de kinderen, maar ook het gehele gezin een opkikker geven. Op deze manier kunnen zij er weer tegen aan. Vaak zijn vakanties niet haalbaar voor dit soort gezinnen, door financiele redenen of doordat de zorg die nodig is niet in de buurt is. Met onze acht parken verspreid over heel Nederland is er voor ieder gezin wel een geschik resort in de buurt, zo kunnen zij met een gerust hart genieten van de tijd met elkaar. Zo creeeren wij samen met stichting VOKK (Vereniging Ouders Kinderen & Kanker) overgetelijke EuroParcs ervaringen. 

EuroParcs ervaringen bij de EuroParcs Charity Foundation

De onvergetelijke EuroParcs ervaringen van de EuroParcs Charity Foundation zouden niet mogelijk zijn geweest zonder het iniatief van Wim Vos Jr. De man die met hart en nieren het project steunt. Hij zag hoe onmogelijk het is voor gezinnen met zieke kinderen om te genieten van een vakantie en wilde hier graag een steentje aan bij dragen. Heel EuroParcs draait immers om vakanties, iets waar volgens Wim Vos iedereen van moet kunnen genieten. Door de EuroParcs Charity Foundation wil Wim Vos dit in samenwerking met VOKK mogelijk maken. Dit gebeurt niet alleen door het weggeven van gratis vakanties, maar ook door het inzamelen van geld om dit mogelijk te kunnen maken. Zo is er in Limburg een Kanjer Kasteel gebouwd. Deze Kanjer Kastelen zorgen voor een onvergetelijke EuroParcs ervaring, zowel voor de kinderen als de ouders. 

De EuroParcs ervaringen van onze kanjers

De onvergetelijke EuroParcs ervaringen van onze kleine kanjers zorgen ervoor dat wij dag in, dag uit met hart en passie werken aan EuroParcs Charity Foundation. Een project dat ervoor zorgt dat alle nare dingen in het leven even aan kant kunnen worden gezet om weer te kunnen genieten van elkaar. Want bij EuroParcs vinden wij het belangrijk dat kinderen weer kind kunnen zijn en daar hoort een onvergetelijke EuroParcs ervaring bij!
 

Ingrediënten voor een leuke kindervakantie

Wat dacht u van een zwemparadijs, snackbar met heerlijke frietjes en snacks, een feestzaal, diverse sport- en spel mogelijkheden en niet te vergeten: een recreatievijver met glijbaan!? Genoeg ingrediënten voor top EuroParcs ervaringen voor onze kanjers! Onze acht parken doen er alles aan om een leuke kindervakantie te verzorgen en zoeken steeds weer naar nieuwe mogelijkheden voor onvergetelijke EuroParcs ervaringen. Een wensvervulling van een kind geeft EuroParcs een positieve energie boost waardoor er elke dag weer met veel passie in onze 8 parken gewerkt wordt. Een onvergetelijke leuke kindervakantie is het doel waar EuroParcs naar streeft met de EuroParcs Charity Foundation. De EuroParcs ervaringen leren dat we genoeg weten van een veelzijdige en leuke kindervakantie! De bijzondere kindervakanties die EuroParcs organiseert voor de EuroParcs Charity Foundation zijn een zeer leuk initiatief waar we nog vele jaren in willen investeren. Voor alle kinderen staat genieten hoog in het vaandel, maar stiekem genieten de medewerkers van EuroParcs met ze mee!