Kunt u zich vinden in de doelstelling van de EuroParcs Charity Foundation en de passie waarmee de medewerkers van de stichting zich inzetten voor de ernstig zieke kinderen? Steun ons dan!

EuroParcs Friends Card
Dat kan bijvoorbeeld door EuroParcs Friend te worden. Als u een EuroParcs Friends Card aanschaft, dan kunt u tegen fikse kortingen heerlijk vertoeven op één van onze parken en gebruik maken van speciale tegoed- en kortingsbonnen en andere acties. Voor slechts € 25,- bent u 2 jaar lang EuroParcs Friend. Deze bijdrage komt volledig ten goede aan de EuroParcs Charity Foundation. 
Klik hier om EuroParcs Friend te worden. 

Bijdrage
Daarnaast kunt u uiteraard ook een financiële bijdrage geven aan de foundation. Uw gift komt voor 100% ten goede aan rechtstreekse, directe en concrete hulp aan gezinnen die getroffen zijn door kanker en aan alle projecten omtrent de stichting die we jaarrond uitvoeren, zoals het bouwen van een KanjerKasteel. Hebt u vragen over de ECF, dan kunt u terecht bij Marga Hermsen die de dagelijkse gang van zaken coördineert. Zij is bereikbaar via Marga.Hermsen@europarcs.nl

Bankrekeningnummer: NL97 RABO 0139223185