Nieuws

Jelte Rintjema is goud waard voor de EuroParcs Charity Foundation. Benieuwd waarom? Lees dan ons artikel over Jelte Rintjema.

Bij bijzondere gelegenheden, zoals het Benefietgala in december op Landgoed Hommelheide en tijdens de opening van het KanjerKasteel op Landgoed Hommelheide, treedt Jelte Rintjema naar voren. Rintjema is als ondernemer een gevestigde naam in de recreatiebranche waarbij hij bovendien over de capaciteiten beschikt zelf recreatieobjecten te tekenen. Hij is echter ook een begenadigd spreker. 
 

Menig aanwezige op Landgoed Hommelheide kreeg een brok in zijn of haar keel toen hij het verhaal van Kleinte Beer voorlas die Beukemie kreeg en daarna in een traject terecht kwam van ziekenhuisbehandelingen. ,,Ik moest een brok in mijn keel wegslikken”, reageerde Patty de Haan uit Helmond. Rintjema zelf gaf de opening vooral een voldaan gevoel. ,,Als ondernemer ben je meestal of geld aan het verdienen of bij je gezin, maar er is natuurlijk meer dan dat. Dit KanjerKasteel  is daar een prachtig bewijs van. Zieke kinderen die hier een kosteloos een mooie vakantie mogen beleven, ik denk dat zoiets niemand onberoerd laat. Het is een prachtgebaar van de belangrijkste sponsor, EuroParcs, richting de ECF.”