Nieuws

De EuroParcs Charity Foundation heeft een nieuwe kanjerkasteel gerealiseerd. Benieuwd naar de kanjerkasteel? Lees hier dan meer informatie!

Om met het eerste te beginnen: het Benefietdiner is meer dan geslaagd. Dat komt in eerste instantie natuurlijk door de hoogte van het donatiebedrag, bijna 70.000 euro, maar ook door de bijzondere locatie: de Wintertuin in het Krasnapolsky hotel is een plek die inspireert, zoveel is wel gebleken.  

Hoewel het ‘op je hoogtepunt stoppen’ een bekende Nederlandse uitdrukking is, willen wij bij deze vast laten weten dat we in de toekomst op zeker een nieuw initiatief gaan organiseren. Simpelweg omdat het nodig is voor al die kinderen met kanker. Want hoe mooi de avond ook was: uiteindelijk is het Benefietdiner voor de kinderen die ziek zijn een kleine stap vooruit die bijdraagt die grote stap, het altijd weer beter worden na de diagnose kanker, te zetten. 

Niettemin mogen we best trots zijn op ons allen dat wij samen ervoor hebben gezorgd dat het tweede KanjerKasteel op EuroParcs Resort Veluwemeer er komt. Bekijk daarom nog één maal de foto’s en bewegend beeld van een zaterdagavond die zijn weerga niet kende.

Bekijk hier de video die tijdens het benefietdiner werd getoond:

Bekijk hier de impressie van het benefietdiner: